Бизнес сайт

За така желания онлайн успех

В днешната реалност, присъствието на вашата компания в Интернет е не просто препоръчително, а задължителен компонент, допринасящ за успеха на вашия бизнес. Предлагаме ви изработка на красив и пълномащабен бизнес уеб сайт на конкурентна цена, който да представи по най-добрия начин услугите, които предлагате.

Цена: 999 лв.

Изображение на компютър, телефон и таблет

Ние ще се погрижим за всичко

Разкажете ни за вас и вашата дейност в детайли, а за останалото ще се погрижим ние.

Този готов пакет за изработка на бизнес сайт се предлага с безплатен хостинг и техническа поддръжка за първите 6 месеца. Включва адаптивен дизайн, за да изглежда сайтът добре на всякакви устройства. В допълнение, получавате безплатен SSL сертификат и две безплатни пощенски кутии, асоциирани с вашия домейн, с възможност за добавяне на още.

Планиране на уеб сайт

Не е нужно да е сложен, за да е успешен

Уеб сайт от четири страници само за вас. Достатъчно място за да представите вашата фирма, услуга или бизнес идея по най-добрия начин. Ще може да добавите текст, снимки, видео, графики, презентации, галерия, портфолио и въобще каквото пожелаете.

Фирменият сайт е разширен и многофункционален уеб сайт, подходящ за бизнеса на всеки етап от неговото развитие. Осигурява стабилно присъствие в Интернет и ще наложи на пазара вашия бранд или марка, привличайки посетители и клиенти.

  • Закупуването на домейн не е включено в цената, тъй като тя може да варира в широки граници, в зависимост от неговата атрактивност. С удоволствие ще ви съдействаме да изберете подходящо име на домейн и ще ви помогнем да го регистрирате.