Сайт "визитка"

Решение от една страница

Ще направим за вас малък и евтин, но стилен уеб сайт, съдържащ цялата важна информация в една единствена страница. Без излишни добавки – само най-необходимото, с което да рекламирате себе си и услугите които предлагате.

Цена: 499 лв.

Снимка на човешки длани

Всичко необходимо е включено

Зад завесата, този пакет за изработка на уеб сайт – тип „визитка“ идва с безплатен хостинг за първата година и адаптивен дизайн, за да изглежда сайтът добре на всяко устройство, осигурявайки безпроблемно потребителско изживяване. Включеният безплатен SSL сертификат гарантира сигурност, а професионалната пощенска кутия, свързана с името на вашия домейн, ще добави нотка доверие у посетителите.

Не на последно място – техническата поддръжка е напълно безплатна за първата година.

Web Developers

Това е достатъчно за да стартирате

От атрактивен текст и качествени снимки, до опцията за добавяне на кратко видео, нашият уеб сайт „визитка“ ще ви хареса. Красивата форма за контакт ще приканва посетителите да ви пишат, а интеграцията с Google Maps ще ги води към вашата бизнес локация. Връзките към социални мрежи, които ще добавим, ще свържат безпроблемно всичко в едно цяло.

Сайтът – тип „визитка“, е компактен, но мощен. Създаден е за хора, които стартират нов бизнес, осигурявайки им онлайн присъствие с минимална инвестиция. Това е перфектното начало с възможност за надграждане. Без скрити такси и условия – това е което получавате наистина.

  • Закупуването на домейн не е включено в цената, тъй като тя може да варира в широки граници, в зависимост от неговата атрактивност. С удоволствие ще ви съдействаме да изберете подходящо име на домейн и ще ви помогнем да го регистрирате.