Уебсайт по поръчка

Както вие го искате

В случай, че търсите уеб разработчик, който да ви направи сайт, отговарящ прецизно на вашите изисквания, то добре дошли при нас!

Готовите пакети невинаги са подходящи за всяка идея или цел. Ето защо, ние ви предлагаме изработка на поръчков уеб сайт. Услуга, която си струва да проучите.

Цена: По договаряне

Компютърен монитор

Изпълняваме вашите желания

Дали ще бъде сайт от една красива снимка с надпис или пълномащабна платформа с най-различни функции – решавате вие, а ние го правим точно както го искате.

Изработката на поръчков уеб сайт включва безплатен хостинг за времето на разработка и техническа поддръжка за първите 3 месеца. И още – адаптивен дизайн, за да изглежда сайтът добре както на компютри, така и на мобилни устройства.

В допълнение, ще инсталираме безплатен SSL сертификат и ще създадем две безплатни пощенски кутии с имена по ваш избор, асоциирани с вашия домейн и с възможност за добавяне на още.

Компютърен монитор, поставен върху бюро

Помагаме активно със съдържанието

Нямате собствени снимки, които да качим на сайта? Това не е проблем, защото разполагаме с голяма база данни, в която със сигурност ще се намери нещо подходящо. Трябва ви кратко видео, аудио спот, статистическа графика или презентация? Разбира се, че може да разчитате на нас и за това. И не на последно място – пишем креативни текстове (копирайтинг) по зададена от вас тема.

Възползвайте се от възможността да получите уеб сайт с уникален дизайн и оригинално съдържание, точно по ваш вкус. Очакваме ви!