Бизнес имейл

Необходимост за всяка фирма

За разлика от личната поща, която всички ние имаме при различни доставчици като Gmail или АБВ, бизнес пощата се асоциира с името на вашия домейн. Например: „a.angelov@example.com“.

Изпращайки електронни писма чрез бизнес Email адрес, вие си осигурявате не само легитимност на кореспонденцията на вашата фирма, но също така репутация и доверие у вашите клиенти.

Докато за личната ни поща не е нужно да полагаме кой знае какви грижи – тя просто работи, то създаването на една фирмена Email система изисква специални умения и последваща поддръжка.

Цена: По договаряне

Бизнес имейл

Ролята на имейл специалиста

Създаването на бизнес Email адрес не е трудно, но процесът далеч не приключва с това, особено когато става дума за средни и големи компании с множество служители.

Доста често се налага да се интегрират специфични вътрешнофирмени изисквания и правила за комуникация, да бъдат направени специални настройки и пренасочвания, като двойно или разделно доставяне, както и да се присъединят мрежови принтери и мобилни устройства.

В допълнение, електронните писма трябва да бъдат с висока репутация, за да не пристигат в спам папките на вашите клиенти, а в най-лошия случай – въобще да не достигнат до тях. Същевременно, вашата организация трябва да бъде добре защитена от спам и фишинг атаки.

Темата далеч не се изчерпва с гореспоменатото, но е важно да кажем, че за всичко това и не само, се грижи имейл специалистът, който е обучен и подготвен за тези процеси.

Електронно писмо

Защо да изберете нас?

Студио „Уеб Асистент“ има реален и доказуем дългогодишен опит в администрирането на облачни Email услуги. Работили сме за една от водещите световни корпорации в областта, а в момента сме техни партньори. Участвали сме в изграждането и поддръжката на електронни пощенски услуги на организации с много високи изисквания и хиляди служители. Разрешавали сме сложни казуси свързани с недоставени писма, спам класификация, фишинг атаки, финансови измами, подмяна на самоличност и други.

Вашата фирмена кореспонденция ще бъде защитена, криптирана и подсигурена с резервни копия. Ще имате възможност да получавате подробна информация и статистика за успешни и неуспешни доставки, за прочетени и непрочетени писма.

Осигуряваме защита от неправомерно изтриване на данни и злонамерени действия на служители или външни лица. Гарантираме 99,9% нон-стоп работеща Email услуга, мониторинг и поддръжка, както и пълно съдействие и отчетност при възникнали казуси или необходимост от промени. За повече информация и персонална оферта, моля свържете се с нас.