Търси
Close this search box.

Техническа поддръжка на WordPress сайтове

Цена: 50 лв. / месец

Студио „Уеб Асистент“ извършва техническа поддръжка на уеб сайтове, изградени чрез платформата WordPress.

Въпреки, че споделя обща платформа, всеки WordPress уеб сайт е с уникална конфигурация. Поради тази причина, няма универсална рецепта за поддръжка. Това е проактивен подход към всеки конкретен сайт, за поддържане на неговата сигурност и ефективност.

Чрез подробен технически анализ на всеки уеб сайт, ние предоставяме персонализирани насоки, адресираме конкретни предизвикателства и предлагаме решения, които са в съответствие с Вашите цели и изисквания.

Услугата ни гарантира перфектна работа и производителност на Вашия сайт, чрез мониторинг, подобрения и превенция. В случай на инцидентно възникнали проблеми, те биват отстранявани в най-кратки срокове. В допълнение, регулярно правим резервни копия на сайтовете, които поддържаме, което означава, че сте напълно защитени от загуба на информация.

Осигурете си спокойствие, доверявайки техническата поддръжка на Вашия WordPress уеб сайт на нас.

Пакетът включва:

Ние работим с WordPress и WooCommerce

WordPress е софтуер с отворен код, чрез който са изградени повече от една трета от всички уеб сайтове по света. Ние сме специализирани в разработването, дизайна, сигурността и поддръжката на уеб сайтове, използвайки WordPress като основа. С нашите оптимизирани методи на работа, можем да разработим модерен и висококачествен уеб сайт за Вас в кратки срокове. Имаме опит в електронната търговия с WooCommerce, както и с многоезични уеб сайтове.

Избрахме тези платформи, защото позволяват на собствениците на сайтове да управляват и променят лесно съдържанието, без да са им необходими специални технически познания. Всички наши клиенти получават пълен достъп и въвеждащо обучение за управление на съдържанието.