Търси
Close this search box.

Изработка на онлайн магазин

Цена: между 2000 и 5000 лв.

Пригответе лист с вашите продукти и ги опишете добре, направете им красиви снимки, а ние ще ги изложим на блестяща онлайн витрина и ще се погрижим за това те да могат да бъдат поръчвани или купувани.

Студио "Уеб Асистент" изработва бързи и функционални онлайн магазини. Услугата включва безплатен хостинг и техническа поддръжка за първите три месеца след датата на публикуване на сайта.

Получавате още:

Ние работим с WordPress и WooCommerce

WordPress е софтуер с отворен код, чрез който са изградени повече от една трета от всички уеб сайтове по света. Ние сме специализирани в разработването, дизайна, сигурността и поддръжката на уеб сайтове, използвайки WordPress като основа. С нашите оптимизирани методи на работа, можем да разработим модерен и висококачествен уеб сайт за Вас в кратки срокове. Имаме опит в електронната търговия с WooCommerce, както и с многоезични уеб сайтове.

Избрахме тези платформи, защото позволяват на собствениците на сайтове да управляват и променят лесно съдържанието, без да са им необходими специални технически познания. Всички наши клиенти получават пълен достъп и въвеждащо обучение за управление на съдържанието.