Изработка на уеб сайт

Красивият дизайн е само началото

Като уеб дизайн студио, придаваме голямо значение на облика на нашите уеб сайтове и държим на това те да са съвременни и привлекателни. Но ако уеб сайтът не е добре програмиран, той не може да достигне своя пълен потенциал.

Ние взимаме предвид не само уеб дизайна, но и процесите по уеб разработка и оптимизация, още преди да публикуваме, като увеличаваме скоростта на зареждане и сигурността. Нещо повече – нашите сайтове не съдържат грешки в програмния код и могат да бъдат надграждани. В допълнение, отстраняваме неизправности, извършваме преместване и техническа поддръжка на уеб сайтове.

Респонсив дизайн

Избери най-подходящия сайт за теб

Сайт визитка

Подходящ за стартиращ бизнес

Цена: 499 лв.

* Включва безплатен хостинг и техническа поддръжка за първата 1 година.

Бизнес уеб сайт

Подходящ за малки и средни фирми

Цена: 999 лв.

* Включва безплатен хостинг и техническа поддръжка за първите 6 месеца.

Онлайн магазин

Подходящ за малки и средни търговци

Цена: 2499 лв.

* Включва безплатен хостинг и техническа поддръжка за първите 3 месеца.

Поръчков уеб сайт

Подходящ за всеки

Цена: по договаряне

* Хостингът се договаря спрямо заданието. Техническата поддръжка е безплатна за първите 3 месеца.

Високи ли са нашите цени?

Ние вярваме, че предлагаме отлични цени. Немалко самозванци в България обещават съмнително ниски цени, което означава, че ще получите от тях сайт с много лоши характеристики, който няма да ви свърши работа, ако въобще го получите.

Най-евтината услуга която предлагаме, е изработката на уеб сайт – тип „визитка“, само за 499 лв. Това е скромен, но силен продукт, с който искаме да подкрепим начинаещите в бизнеса. Но в крайна сметка ние не сме посредствен и евтин доставчик на услуги, а уеб студио с богат опит и познания, което предлага перфектно съотношение цена – качество.

Нашата целева група са малките и средни фирми в България, които искат модерен, висококачествен уеб сайт, без да очакват милиони посетители на месец.

Ние работим с WordPress

WordPress е софтуер с отворен код, чрез който са изградени повече от една трета от всички уеб сайтове по света. Ние сме специализирани в разработването, дизайна, сигурността и поддръжката на уеб сайтове, използвайки WordPress като основа. С нашите оптимизирани методи на работа, можем да разработим модерен и висококачествен уеб сайт за вас в кратки срокове. Имаме опит в електронната търговия с WooCommerce, както и с многоезични уеб сайтове.

Избрахме тази платформа, защото позволява на собствениците на сайтове да управляват и променят лесно съдържанието, без да са им необходими специални технически познания. Всички наши клиенти получават достъп и въвеждащо обучение за това как да използват WordPress администрацията на сайта си.

WordPress лого