Техническа поддръжка

Ние се грижим за сайтовете

Въпреки, че споделя обща платформа, всеки WordPress уеб сайт е с уникална техническа конфигурация. Поради тази причина, няма универсална рецепта за поддръжка. Това е проактивен подход към всеки конкретен сайт, за поддържане на неговата сигурност и ефективност.

Чрез подробен технически анализ на всеки уеб сайт, ние предоставяме персонализирани насоки, адресираме конкретни предизвикателства и предлагаме решения, които са в съответствие с вашите цели и изисквания.

Цена: 50 лв. / месец

Техническа поддръжка на wordpress уеб сайт

Защото всичко може да се случи...

От волни или неволни грешки при боравенето с администрацията на сайта, през проблеми със съвместимостта възникващи между плъгините – до непредвидени актуализации и външна намеса, пъзелът от потенциални предизвикателства е широк и разнообразен.

Техническите проблеми може да бъдат разделени в две категории – критични и некритични.

При некритичните, дори и да не се вземат мерки веднага, потребителите няма да разберат за тях, докато не се превърнат в критични. Но пък такива проблеми биха засегнали позицията на сайта ви при търсене в мрежата, например.

При критичните проблеми, това засяга моментално не само търсещите машини, но и потребителите, което за един онлайн магазин би могло да доведе до пропуснати или объркани продажби, а за друг тип сайтове до загуба на посетители.

Въпросителен знак

Желателно е да не пестите от поддръжка

Дори да имате перфектно разработен уеб сайт, с времето биха могли да се появят проблеми и да се натрупат грешки в кода, особено след обновяване на версиите на различни софтуерни добавки, както и на самата WordPress платформа. Не е изключено вашия сайт да стане обект на хакерска атака или да бъдат надхвърлени системни лимити и сървърни ресурси, което да доведе до срив или загуба на информация. Ето защо е добре да има на кого да разчитате в такива неприятни ситуации.

Студио „Уеб Асистент“ извършва техническа поддръжка на уеб сайтове, изградени чрез платформата WordPress. Услугата ни гарантира перфектна работа и производителност на вашия сайт, чрез мониторинг, подобрения и превенция. В случай на инцидентно възникнали проблеми, те биват отстранявани в най-кратки срокове. В допълнение, регулярно правим резервни копия на сайтовете, които поддържаме, което означава, че сте напълно защитени от загуба на информация.

Осигурете си спокойствие, доверявайки техническата поддръжка на вашия WordPress уеб сайт на нас.